U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten

 • Vanaf maandag 7 juni is er weer gewoon les op 1,5 mtr afstand.  Er is nog plaats op donderdagochtend en -avond.
  Ook is er de mogelijkheid op Zoom, buiten of met een video de wekelijkse les te volgen.

 • BLOG:  De kunst van het niets doen Lees
   
 • Corona:  Lessen volgens de hygiëne leidraad van de Vereniging van Yogadocenten Nederland. 

 • Nieuwe video van les van 17 juni
  Gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

 • ZWANGERSCHAPSYOGA
  Meld je nu aan voor september op woensdagavond om 20.30 uur.  Link

 • Zwangerschapscoaching
  Eén op één begeleiding op basis van mindfulness. Meer info

Individuele begeleiding

Yoga

Er kan een reden zijn dat het volgen van groepslessen niet mogelijk is. Bijvoorbeeld als je ernstig ziek bent en niet in staat bent een reeks oefeningen achter elkaar te doen. Het kan helpen niet alleen met woorden, maar ook via het lichaam informatie te krijgen. Individuele lessen zijn gericht op een specifieke individuele vraagstelling. Meestal gaat het hier om een beperkt aantal bijeenkomsten. Lesgeven aan huis is ook een optie.
Voor afspraak klik hier
Bijdrage: € 65,- per uur. 

 

Zwangerschapsyoga
Is er geen plaats meer in de groepsles of heb je niet zoveel tijd tot de uitgerekende datum?
Het is mogelijk alleen met je partner zwangerscha
psyoga te volgen. Je krijgt dan een "maatles" toegespitst op jouw persoonlijke situatie. In overleg wordt het aantal te volgen lessen en wat je wilt leren bepaald. 
Bijdrage: € 65,- per uur. Voor afspraak  klik hier

 

Mindful coaching
Om dieper in te kunnen gaan op een thema waar je in het dagelijks leven worstelt is er mindful coaching. De eerste sessie wordt besteed aan het in kaart brengen van de klacht en het zoeken van een positieve focus. Daarbij wordt er tijd besteed aan de mindful werkwijze en de noodzaak tot het oefenen thuis als positieve bijdrage aan het herstelproces. Je  ontvang hiervoor de nodige informatie en bestanden. Het lichaam dient als thuisbasis in het nu om inzicht te krijgen in de wereld  van de gedachten en emoties en hun onderlinge beïnvloeding. Vanuit liefdevolle aanwezigheid leer je te kijken naar jouw specifieke manier van reageren op verschillende situaties. Deze wijze van coaching geeft je handvatten om in kracht en vertrouwen je pad te vervolgen.  Het is belangrijk om open aandacht te blijven oefenen zowel in een groep als individueel.
Bijdrage: € 65,- per uur. Voor afspraak  klik hier

 

Ademtherapie
De adem zijn eigen ritme laten volgen en de eigen adembeweging beter te leren kennen heeft een heilzame werking.  Deze therapie is effectief als je "niet goed ademt of te hoog ademt", bij hyperventilatie, spanningsklachten en/of hoge bloeddruk. Met hulp van de handen en de stem wordt de adem op de rug of de buik gestimuleerd. Je leert hierdoor op een natuurlijke manier te ademen, zonder te forceren. Ademtherapie wordt bij voorkeur gegeven in combinatie met  de wekelijkse yogalessen. 
Bijdrage: € 65,- per uur. Voor afspraak  klik hier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?