U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten

 • Vanaf maandag 7 juni is er weer gewoon les op 1,5 mtr afstand.  Er is nog plaats op donderdagochtend en -avond.
  Ook is er de mogelijkheid op Zoom, buiten of met een video de wekelijkse les te volgen.

 • BLOG:  De kunst van het niets doen Lees
   
 • Corona:  Lessen volgens de hygiëne leidraad van de Vereniging van Yogadocenten Nederland. 

 • Nieuwe video van les van 17 juni
  Gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

 • ZWANGERSCHAPSYOGA
  Meld je nu aan voor september op woensdagavond om 20.30 uur.  Link

 • Zwangerschapscoaching
  Eén op één begeleiding op basis van mindfulness. Meer info

Yoga

 
maandag 20.30 - 21.30 uur
dinsdag         09.30 - 10.30 uur
woensdag   19.15 - 20.15 uur
donderdag 09.30 - 10.30 uur  
  19.15 - 20.15 uur
  20.30 - 21.30 uur
vrijdag 08.00 - 09.00 uur yoga & meditatie
  09.30 - 10.30 uur    
                         
 
Yoga is een eeuwenoude filosofie uit India gebaseerd op de eigen ervaring. In het westen is hatha yoga de bekendste vorm. Een systeem van lichaams- en ademoefeningen gericht op beheersing van en evenwicht tussen lichaam en geest. Heeft iemand het over yoga dan wordt meestal deze fysieke vorm bedoeld.
 
Naast de lichamelijke oefening is er ook sprake van bewustzijnsoefening. Het begint in de les, maar gaat tijdens het dagelijks leven gewoon door. Het regelmatig beoefenen van yoga komt de gezondheid ten goede. De oefeningen maken krachtig, ontspannen, soepel, evenwichtig en energiek. Het leert je eigen grenzen te verkennen en te respecteren. De bewegingen worden met liefde, discipline en geduld uitgevoerd. Je oefent op je "eigen-wijze" en zo leer je lichaam en geest (voelen en denken) vriendelijk te observeren zonder te oordelen. De lessen worden bijgewoond door mannen en vrouwen van uiteenlopende leeftijden.
 
Iedere les bestaat uit staande, zittende en liggende oefeningen afgewisseld met adem-, stilte-, ontspannings- en concentratieoefeningen.
De groepen zijn klein en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. 
Inschrijving klik hier
 
Yoga bij klachten 
Naast het positieve effect op de gezondheid kan het regelmatig beoefenen van yoga ook verlichting geven bij hoofdpijn, evenwichtsstoornissen, rug- en schouderklachten.  De adem- en ontspanningsoefeningen hebben een goede invloed op adem- en slaapproblemen. Soms gecombineerd met individuele begeleiding.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de fysieke en/of psychische consequenties van de lessen. Het is raadzaam bij twijfel de huisarts te raadplegen als je onder medische behandeling staat of hebt gestaan.
 
Yoga 55+
Met een groep leeftijdsgenoten het lichaam in beweging brengen en verkennen hoe het met de balans, de kracht, de coördinatie is gesteld. Samen aan de conditie en lenigheid werken terwijl je binnen je eigen grenzen blijft. 
Wanneer: dinsdag- en donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 - 10.30 uur
Kosten: € 32,-  per maand
Inschrijving klik hier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?