Praktijk Ingrid van Rhee

 
 

Yoga

Yoga komt oorspronkelijk uit India en is al eeuwen oud. Hatha yoga is de bekendste vorm. Een manier van bewegings- en ademoefeningen gericht op het evenwicht tussen lichaam en geest. Het is een manier van aandacht geven, die leidt tot meditatie en verstilling. Heeft iemand het over yoga, dan wordt meestal deze fysieke vorm van yoga bedoeld.

Naast de lichamelijke oefening is er ook sprake van bewustzijnsoefening.
Bewust zijn in de les, en bewust zijn in het dagelijks leven. Je merkt bij regelmatige beoefening dat yoga de gezondheid ten goed komt. Het maakt krachtig, ontspannen, soepel, evenwichtig en energiek. Terwijl je de grenzen van je kunnen verkent en respecteert. Oefenen met liefde, discipline en geduld. Op je "eigen-wijze". Voelen en denken observeren zonder oordeel. Mannen en vrouwen van uiteenlopende leeftijd en ervaring zijn welkom.

Iedere les bestaat uit staande, zittende en liggende oefeningen, waarin adem, stilte en ontspanning wordt geoefend. Tijdens de les adem-, stilte-, ontspannings- en concentratieoefeningen er is ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo kan iedereen meedoen.

Wil je een gratis proefles volgen? bel 06- 40569261 of mail.

Daarna betaal je 37 euro per maand, 11 van de 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand.

 
 

Vakanties 2023-2024

 

Lesrooster yoga

Herfstvakantie: 16 tot 23 oktober
Kerstvakantie: 25 december tot 8 januari
Voorjaarsvakantie: 19 tot 26 februari
Meivakantie: 22 april tot 6 mei
Zomervakantie: 1 juli

 
Donderdag 9.30
Donderdag 20.30 uur
Vrijdag 9.30 uur