U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten

 • Vanaf maandag 7 juni is er weer gewoon les op 1,5 mtr afstand.  Er is nog plaats op donderdagochtend en -avond.
  Ook is er de mogelijkheid op Zoom, buiten of met een video de wekelijkse les te volgen.

 • BLOG:  De kunst van het niets doen Lees
   
 • Corona:  Lessen volgens de hygiëne leidraad van de Vereniging van Yogadocenten Nederland. 

 • Nieuwe video van les van 17 juni
  Gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

 • ZWANGERSCHAPSYOGA
  Meld je nu aan voor september op woensdagavond om 20.30 uur.  Link

 • Zwangerschapscoaching
  Eén op één begeleiding op basis van mindfulness. Meer info


Mijn naam is Ingrid van Rhee en ik woon in Veenendaal. Mijn passie voor bewegen en beheersing van het lichaam is ontstaan in mijn jeugd.  Ik volgde judolessen en daarin ging ik als vanzelf lesgeven. Een sportopleiding als het CIOS was een logisch gevolg. In 1989 begon ik met yoga en in de eerste les had ik al een gevoel van thuiskomen! 

 

Opleiding
In 1994 startte ik bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Studeerde af in 1997 en specialiseerde me in ademtherapie, ayurvedische massage en later in yoga voor ouderen. 
 
 
Bijscholing
Bij Rob Obermeijer in Utrecht, Mieke de Bock en Mirjam Wapenaar in Bunnik en bij verschillende leraren van Zweiersdal te Oosterbeek. In 2007 zwangerschapsyoga bij Samsara in Bilthoven en "Yoga voor vrouwen in de overgang" bij Sylvia Mullaert-Bonn in 2009 met aansluitend Shantala babymassage. In 2016 "Hartbewustzijn in yoga" bij Janna Wingelaar. In 2018 volgde ik de intervisiegroep bij Saswitha, waar ik ooit begonnen ben.
 
Verdieping
De meditaties van Loes van der Mee in Bilthoven en een latere mindfulness-training in 2009 bij Cuny Berkhout in Driebergen, hebben me enorm geïnspireerd het voelen een grotere plaats in de lessen te geven. Sinds die tijd zijn meditatie en mindfulness ook opgenomen in het lesprogramma. In de lente van 2012 volgde de afronding van de verdiepende 2 jarige opleiding tot mindful coach bij de Academie voor Open Bewustzijn van Dorle Lommatzsch in Tilburg. In het voorjaar 2013 gevolgd door een 8 weken durende compassie training.  In oktober 2019 een studiereis met Saswitha naar India "Ganges, goden en godinnen".  Vanaf 2017 volg ik een jaargroep  "Zijn in beweging" bij Digna Schenk in Amsterdam.
 
Retraites
In 2011 stilteweek bij Erik van Zuydam en Vipassana bij Frits Koster. In 2012 de retraite "lichaam & geest zijn één" bij Thich Nat Hahn.

Sinds 1997 ben ik aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland, een overkoepelende organisatie de kwaliteit waarborgt van het yogaonderwijs in Nederland. Inschrijven klik hier
 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?