Praktijk Ingrid van Rhee

 
 

Werkwijze

Eenvoudige langzame bewegingen brengen de aandacht in het lichaam. Deze bewegingen en meditaties worden afgewisseld met theorie en het uitwisselen van ervaringen. Bij deze training horen huiswerkopdrachten die je met hulp van geluidsbestanden en het werkboek doet. De training omvat 8 weken en de lessen duren minimaal 2 uur.


Informatiebijeenkomst

Dinsdag 5 oktober 2021 om 19.00 uur


Start Mindfulness Training
Dinsdag 12 oktober 2021 om 19.00 uur.
Dinsdag 15 februari 2022 om 19.00 uur.


Bij lockdown of verkoudheid kun je de les volgen via Zoom.

 
 

Mindful Coaching

Heb je persoonlijke aandacht nodig?
Wil je wat dieper ingaan op wat er bij jou op dit moment speelt?

Tijdens deze coaching, die is gebaseerd op boedhistische psychologie, kom je op een vriendelijke niet oordelende wijze tot inzicht. Een sessie start met langzame bewegingen en een meditatie. Vanuit diepe rust en stilte gaan we het gesprek aan waarin er als vanzelf vragen komen, die je van te voren niet had kunnen bedenken, en de passende antwoorden komen.

 
 

Mindfulness Training

Mindfulness betekent opmerkzaamheid. Opmerkzaam in het moment. In het nu. Op een vriendelijke manier en zonder oordeel. Vaak staat dat lijnrecht tegenover de gebruikelijke manier van leven, gericht op de toekomst of terug kijkend op het verleden.


Doel

Mindfulness is een bewustzijnstraining. Zijn met alles wat er in het moment is. Ook zijn met lichamelijk ongemak, lastige emoties als angst, onrust of je onhebbelijkheden.

Er ontstaat gaandeweg inzicht in wat in jouw geval stress veroorzaakt, maar je maakt ook kennis met je bron van kracht, evenwicht en vertrouwen.
Eenmaal bewust van lichaam, gevoel en gedachten, ben je in staat bewuste keuzes te maken die je gezondheid en levenswijze ten goede komen.
Het vermogen anders dan op de automatische piloot te handelen geeft een gevoel van vrijheid.