Praktijk Ingrid van Rhee

 
 

Werkwijze

Eenvoudige langzame bewegingen brengen de aandacht in het lichaam. Deze bewegingen en meditaties worden afgewisseld met theorie en het uitwisselen van ervaringen. Bij deze training horen huiswerkopdrachten die je met hulp van geluidsbestanden en het werkboek doet. De training omvat 8 weken en de lessen duren minimaal 2 uur.


Start Mindfulness Training
Maandag 3 oktober.
Volgende data: 10 en 31 oktober, 7, 14 en 28 november en 5 en 19 december.


Bij lockdown of klachten kun je de les volgen via Zoom.

Bel of Mail

 
 
 
 

Mindfulness Training

Mindfulness betekent opmerkzaamheid. Opmerkzaam in het moment. In het nu. Op een vriendelijke manier en zonder oordeel. Vaak staat dat lijnrecht tegenover de gebruikelijke manier van leven, gericht op de toekomst of terug kijkend op het verleden.


Doel

Mindfulness is een bewustzijnstraining van 8 weken. Zijn met alles wat er in het moment is. Ook zijn met lichamelijk ongemak, lastige emoties als angst, onrust of je onhebbelijkheden.

Er ontstaat gaandeweg inzicht in wat in jouw geval stress veroorzaakt, maar je maakt ook kennis met je bron van kracht, evenwicht en vertrouwen.
Eenmaal bewust van lichaam, gevoel en gedachten, ben je in staat bewuste keuzes te maken die je gezondheid en levenswijze ten goede komen.
Het vermogen anders dan op de automatische piloot te handelen geeft een gevoel van vrijheid.