Praktijk Ingrid van Rhee

 

Ingrid

Ik ben Ingrid van Rhee en jarenlang geef ik yoga, zwangerschapsyoga en mindfulness training en -coaching in de ruimte onder mijn huis in het centrum van Veenendaal. Plezier in beweging is ontstaan in mijn jeugd. Ik kon mijn energie kwijt in de judolessen.


Opleiding

Een sportopleiding als het CIOS was een logische keuze. Nadat ik zelf yogalessen volgde was mijn nieuwsgierigheid gewekt en starte ik met een opleiding. In 1997 studeerde is af bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Specialiseerde me in ademtherapie, ayurvedische massage en yoga voor ouderen. In 2007 volgde Zwangerschapsyoga bij Samsara.
In 2012 de 2 jarige opleiding tot Mindful coach bij Dorle Lommatzsch in Tilburg. Vanaf 2017 4 jaargroepen Zijn in beweging bij Digna Schenk in Amsterdam.

Bijscholing

Sinds 1997 ben ik aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland, een overkoepelende organisatie die de kwaliteit waarborgt van het yogaonderwijs in Nederland. Volg ieder jaar verschillende bijscholingen zoals yoga voor vrouwen in de overgang, hartbewustzijn in yoga, meditatie, mindfulness training en verschillende intervisie groepen.


Retraites

In 2011 stilteweek bij Erik van Zuydam en Vipassana bij Frits Koster. In 2012 de retraite "lichaam & geest zijn één" bij Thich Nat Hahn. Studiereis Ganges, goden en godinnen in 2019. Online retraite leven in aandacht met als thema omgaan met ongemak februari 2021.