U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten

 • Yoga:  Inschrijven  voor het nieuwe seizoen weer mogelijk. Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar. Gratis proefles op vrijdagochtend om 9.30 uur. Rooster

 • Zwangerschapsyoga: vanaf 21 augustus is er weer plaats op maandag om 19.15 uur en op woensdag om 20.30 uur.
  Meld je aan met uitgerekende datum, naam, adres en telefoonnummer. 

 • Kinderyoga op het strand aansluitend op het verhaal van Sanne dat om 14.45 uur begint. De yogales start om 15.00 uur. Op woensdag 6 september
  Bij regen is het in het Spectrum.

 • Zomervakantie tot 21 augustus 2017.

 • Ochtendgeluiden in Kwintelooijen op 2 september om 6.30 uur.  Meditatie en muziek. Meer info

 • Babymassage maandag 4 of woensdag 6 september om 9.30 uur in overleg met moeders. Meer info

 • Dinsdag 12 september workshops Zonnegroet en ontspannen met klankschalen. Meer info

 • Informatiebijeenkomst Mindfulness Training op 26 september. Meer info

Individuele begeleiding

Yoga

Er kan een reden zijn dat het volgen van groepslessen niet mogelijk is. Bijvoorbeeld als je ernstig ziek bent en niet in staat bent een reeks oefeningen achter elkaar te doen. Het kan helpen niet alleen met woorden, maar ook via het lichaam informatie te krijgen. Individuele lessen zijn gericht op een specifieke individuele vraagstelling. Meestal gaat het hier om een beperkt aantal bijeenkomsten. Lesgeven aan huis is ook een optie.
Voor afspraak klik hier
Prijs
: € 65,- per uur.

 

Zwangerschapsyoga
Is er geen plaats meer in de groepsles of heb je niet zoveel tijd tot de uitgerekende datum? Het is mogelijk alleen met je partner zwangerschapsyoga te volgen. Je krijgt dan een "maatles" toegespitst op jouw persoonlijke situatie. In overleg wordt het aantal te volgen lessen en wat je wilt leren bepaald. 
Prijs: € 65,- per uur. Voor afspraak  klik hier

Mindful coaching
Om dieper in te kunnen gaan op een thema waar je in het dagelijks leven worstelt is er mindful coaching. De eerste sessie wordt besteed aan het in kaart brengen van de klacht en het zoeken van een positieve focus. Daarbij wordt er tijd besteed aan de mindful werkwijze en de noodzaak tot het oefenen thuis als positieve bijdrage aan het herstelproces. Je  ontvang hiervoor de nodige informatie en bestanden. Het lichaam dient als thuisbasis in het nu om inzicht te krijgen in de wereld  van de gedachten en emoties en hun onderlinge beïnvloeding. Vanuit liefdevolle aanwezigheid leer je te kijken naar jouw specifieke manier van reageren op verschillende situaties. Deze wijze van coaching geeft je handvatten om in kracht en vertrouwen je pad te vervolgen.  Het is belangrijk om open aandacht te blijven oefenen zowel in een groep als individueel.
Prijs: € 65,- per uur. Voor afspraak  klik hier

Ademtherapie
De adem zijn eigen ritme laten volgen en de eigen adembeweging beter te leren kennen heeft een heilzame werking.  Deze therapie is effectief als je "niet goed ademt of te hoog ademt", bij hyperventilatie, spanningsklachten en/of hoge bloeddruk. Met hulp van de handen en de stem wordt de adem op de rug of de buik gestimuleerd. Je leert hierdoor op een natuurlijke manier te ademen, zonder te forceren. Ademtherapie wordt bij voorkeur gegeven in combinatie met wekelijkse yogalessen. 
Prijs: € 65,- per uur. Voor afspraak  klik hier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?