U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten

 • Yoga:  Inschrijven  voor het nieuwe seizoen weer mogelijk. Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar. Gratis proefles op vrijdagochtend om 9.30 uur. Rooster

 • Zwangerschapsyoga: vanaf 21 augustus is er weer plaats op maandag om 19.15 uur en op woensdag om 20.30 uur.
  Meld je aan met uitgerekende datum, naam, adres en telefoonnummer. 

 • Kinderyoga op het strand aansluitend op het verhaal van Sanne dat om 14.45 uur begint. De yogales start om 15.00 uur. Op woensdag 6 september
  Bij regen is het in het Spectrum.

 • Zomervakantie tot 21 augustus 2017.

 • Ochtendgeluiden in Kwintelooijen op 2 september om 6.30 uur.  Meditatie en muziek. Meer info

 • Babymassage maandag 4 of woensdag 6 september om 9.30 uur in overleg met moeders. Meer info

 • Dinsdag 12 september workshops Zonnegroet en ontspannen met klankschalen. Meer info

 • Informatiebijeenkomst Mindfulness Training op 26 september. Meer info

Yoga

 
maandag 20.30 - 21.30 uur
dinsdag         09.30 - 10.30 uur
woensdag   19.15 - 20.15 uur
donderdag 09.30 - 10.30 uur
  19.15 - 20.15 uur
  20.30 - 21.30 uur
vrijdag 08.00 - 09.00 uur yoga & meditatie
  09.30 - 10.30 uur    
                         
 
Yoga is een eeuwenoude filosofie uit India gebaseerd op de eigen ervaring. In het westen is hatha yoga de bekendste vorm. Een systeem van lichaams- en ademoefeningen gericht op beheersing van en evenwicht tussen lichaam en geest. Heeft iemand het over yoga dan wordt meestal deze fysieke vorm bedoeld.
 
Naast de lichamelijke oefening is er ook sprake van bewustzijnsoefening. Het begint in de les, maar gaat tijdens het dagelijks leven gewoon door. Het regelmatig beoefenen van yoga komt de gezondheid ten goede. De oefeningen maken krachtig, ontspannen, soepel, evenwichtig en energiek. Het leert je eigen grenzen te verkennen en te respecteren. De bewegingen worden met liefde, discipline en geduld uitgevoerd. Je oefent op je "eigen-wijze" en zo leer je lichaam en geest (voelen en denken) vriendelijk te observeren zonder te oordelen. De lessen worden bijgewoond door mannen en vrouwen van uiteenlopende leeftijden.
 
Iedere les bestaat uit staande, zittende en liggende oefeningen afgewisseld met adem-, stilte-, ontspannings- en concentratieoefeningen.
De groepen zijn klein en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. 
Inschrijving klik hier
 
Yoga bij klachten 
Naast het positieve effect op de gezondheid kan het regelmatig beoefenen van yoga ook verlichting geven bij hoofdpijn, evenwichtsstoornissen, rug- en schouderklachten.  De adem- en ontspanningsoefeningen hebben een goede invloed op adem- en slaapproblemen. Soms gecombineerd met individuele begeleiding.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de fysieke en/of psychische consequenties van de lessen. Het is raadzaam bij twijfel de huisarts te raadplegen als je onder medische behandeling staat of hebt gestaan.
 
Yoga 55+
Met een groep leeftijdsgenoten het lichaam in beweging brengen en verkennen hoe het met de balans, de kracht, de coördinatie is gesteld. Samen aan de conditie en lenigheid werken terwijl je binnen je eigen grenzen blijft. 
Wanneer: dinsdag- en donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 - 10.30 uur
Kosten: € 32,-  per maand
Inschrijving klik hier
 
Yoga op de werkplek
Het menselijk lichaam is een prachtig instrument dat is gemaakt om te bewegen. In veel beroepen wordt van het lichaam te weinig gebruik gemaakt, of overbelast. Als gevolg daarvan ontstaan problemen met de gezondheid. Zoals diverse onderzoeken hebben aangetoond heeft yoga een positieve invloed op de concentratie, gezondheid, bedrijfssfeer, arbeidsverhoudingen, resultaten en het gevoel van welbevinden. 
 
 
In de yogalessen leer je lichaam en geest, denken en voelen en spanning en ontspanning in balans te brengen door eenvoudige bewegingen en yogahoudingen, adem-, concentratie-, ontspannings- en stilzitoefeningen. Voor yoga op de werkplek is alleen makkelijk zittende kleding nodig. Desgewenst kan er een proefles verzorgd worden op locatie, zodat je zelf het positieve effect kunt ervaren. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen en inclusief matten, kussens en dekens. 
De lessen kunnen in overleg worden gegeven in de praktijk of naar wens op locatie. Voor  een vrijblijvende offerte klik hier 
 
Gewerkt voor: 
Zideris in Rhenen - yoga voor werknemers
"La Casa"in Veenendaal - workshop yoga
G.S.U. in Veenendaal, mw. van Kooten - workshop yoga
Sportservice Veenendaal - workshop voor deelnemers met handicap
Hospice Berkenstein - workshop op adem komen voor vrijwilligers
Activiteitencentrum Boogh - workshop mindfulness

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?