U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten

 • Yoga:  Er is nog plaats op vrijdag om 9.30 uur en donderdag om 20.30 uur. Inschrijven 

 • Yoga actie: tot 1 juli gratis proefles op vrijdagochtend om 9.30 uur.  Inschrijven 

 • Zwangerschapsyoga: vanaf JULI is er weer plaats op maandag om 19.15 uur en op woensdag om 20.30 uur.
  Meld je aan met uitgerekende datum, naam, adres en telefoonnummer.

 • Kinderyoga op het strand aansluitend op het verhaal van Sanne dat om 14.45 uur begint. De yogales start om 15.00 uur. op de volgende data:
  woensdag 5 juli
  woensdag 6 september
  Bij regen is het in de Cultuurfabriek.

 • Zomervakantie van 17 juli t/m 20 augustus 2017.

 • Workshop: Yoga in het park op zaterdag 22 juli om 10 uur.

 • Iets met meditatie om 7 uur in de open lucht in Veenendaal. Meer informatie volgt.

 

Mijn naam is Ingrid van Rhee en ik woon in Veenendaal. Mijn passie voor bewegen en beheersing van het lichaam is ontstaan in mijn jeugd.  Ik volgde judolessen  en daarin ging ik als vanzelf lesgeven. Een sportopleiding als het CIOS was een logisch gevolg. In 1989 begon ik met yoga en in de eerste les had ik al een gevoel van thuiskomen! 

Opleiding
In 1994 startte ik bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Studeerde af in 1997 en specialiseerde me in ademtherapie, ayurvedische massage en later in yoga voor ouderen. 
 
Bijscholing
Bij Rob Obermeijer in Utrecht, Mieke de Bock en Mirjam Wapenaar in Bunnik en bij verschillende leraren van Zweiersdal te Oosterbeek. In 2007 zwangerschapsyoga bij Samsara in Bilthoven en "Yoga voor vrouwen in de overgang" bij Sylvia Mullaert-Bonn in 2009 met aansluitend Shantala babymassage. In 2016 "Hartbewustzijn in yoga" bij Janna Wingelaar.
 
Verdieping
De meditaties van Loes van der Mee in Bilthoven en een latere mindfulness-training in 2009 bij Cuny Berkhout in Driebergen, hebben me enorm geïnspireerd het voelen een grotere plaats in de lessen te geven. Sinds die tijd zijn meditatie en mindfulness ook opgenomen in het lesprogramma. In de lente van 2012 volgde de afronding van de verdiepende 2 jarige opleiding tot mindful coach bij de Academie voor Open Bewustzijn van Dorle Lommatzsch in Tilburg. In het voorjaar 2013 gevolgd door een 8 weken durende compassie training. 
 
Retraites
In 2011 stilteweek bij Erik van Zuydam en Vipassana bij Frits Koster. In 2012 de retraite "lichaam & geest zijn één" bij Thich Nat Hahn.

Sinds 1997 ben ik aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland, een overkoepelende organisatie die bijscholing verzorgt en toetst en de kwaliteit waarborgt van het yogaonderwijs in Nederland. Inschrijven klik hier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?